Open
X

Kanker & beauty.

Kanker Beauty Professional

Breast Cancer SurvivorVerschillende Vlaamse ziekenhuizen besteden aandacht aan schoonheidsverzorging voor kankerpatiënten tijdens hun chemotherapie. Een warme en deugddoende steun tijdens een zware periode, zowel lichamelijk als emotioneel.
Maar ook als je weer thuis bent, kan een schoonheidsspecialiste je helpen om je innerlijke en uiterlijke schoonheid aan te sterken. Uiteraard duiken er de menselijke gevoelens van angst en schaamte op. En de terechte vragen: Welke schoonheidsproducten kunnen en welke niet? Krijg ik een gepaste behandeling? Kan ik er ook terecht met mijn verhaal?

Sinds juni 2016 is Het Lindehuis erkend als een Kanker Beauty Professional, dankzij het multidisciplinaire vormingstraject – begeleid door het oncologisch team van AZ Nikolaas (Sint-Niklaas).

beatuy

De behandelingen

Kanker en Beauty

Deze behandeling verzorgt jouw huid en speelt in op jouw specifieke noden: met een zachte reiniging, serum, een gelaatsmassage, een masker, dagcrème, make-up,… Ook een voet- of handmassage behoort tot de mogelijkheden.
Bovendien krijg je uitgebreid advies over de verzorging van je huid, haar en nagels.

Duur: 1u15 min

Herbalanceringsmassage

Een herbalanceringsmassage spreekt de taal van de zachte en aandachtige aanraking. Deze massagetechniek is een weldaad voor lichaam en geest en versterkt je welbevinden. Ze geeft je nieuwe krachten voor het genezingsproces en om met je ziekte om te gaan.

Duur: 1u15 minuten