Open
X

Gelaatsverzorging.

gelaat

Gelaatsverzorging : Phytocéane

Saint Malo de plaats van herkomst van het merk Phytocéane is gelegen in het hart van de Cote d’Emeraude, de Smaragdkust. Ze ligt op een afgelegen helling die bekend was bij avonturiers.

In het gamma van Phytocéane zitten producten voor elk huidtype. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, exotische bestanddelen uit de zee of kuststreken. De gevarieerde bestanddelen van de zeebodem worden gecombineerd met een tweede bestanddeel specifieek voor de noden van uw huidtype. Gelaatsverzorgingen exclusief epilatie/of ontharing was van wenkbrauwen.

Phytocéane is de combinatie tussen traditie en ontspanning. Het is een mengeling van vernieuwde ingrediënten die het merk verrijken en de resultaten verbeteren. Naast de zorg voor uw huid creëren zij een totaal gevoel van welzijn.

omschrijving behandelingen.

gelaatsverzorgingen exclusief epilatie/of ontharing was van wenkbrauwen.
Reinigende verzorging
Een diepe reiniging van de huid voor een gezonde en stralende teint.

Hydraterende verzorging
Dankzij de combinatie van een bruisend masker met zeealgen en een modelerende gel , voelt de huid terug comfortabel aan. Ze straalt en blijft lang zacht en soepel.

Kalmerende verzorging
Deze verzorging werkt kalmerend en ontlastend, ze verminderd roodheden en verheldert de teint. De huid is soepel, gekalmeerd en ontlast.

Zuiverende verzorging
Deze verzorging zuivert de epidermis en brengt de huid in evenwicht. De glans en onzuiverheden verdwijnen, de huidporiën zijn verfijnd. De teint straalt en ziet er gezond uit.

Antiverouderingsverzorging
Deze behandeling helpt te vechten tegen de eerste tekenen van veroudering. Het aanbrengen van een thermo-actief masker, met koud of warm effect, activeert de microcirculatie, lift en verstevigt de huid. De huid is gladgemaakt, hersteld en heeft terug energie.

Verzorging voor de rijpere huid
Deze behandeling vervaagt rimpels en vecht tegen huidverslapping . Dankzij het gebruik van een plastificerend huidopspannend masker is de huid verstevigd. De gelaatstrekken zijn ontspannen. De huid straalt.

Verjongende verzorging “Spa Emeraude”
Deze ontspannende verzorging biedt de weldaden aan van een unieke cocktail die de herbronnende ingrediënten van Bretagne en verre landen bevat. De schoonheidsresultaten zijn meteen zichtbaar : tekenen van een droge huid verdwijnen, de teint straalt.

Oogverzorging kuur
Een echte weldaad voor de huid rondom de ogen. Helpt het probleem van wallen en donkere kringen op te lossen. Maakt de oogcontouren glad en doet de tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

Hydraterende verzorging
De huid is onmiddellijk comfortabel. Ze glanst en is perfect gehydrateerd.

Zuiverende verzorging
Deze verzorging zuivert de epidermis en brengt de huid in evenwicht.

Kalmerende verzorging
Een verzorging met een kalmerend en verzachtend effect.

Antiverouderingsverzorging
Deze verzorging vecht tegen vroegtijdige huidveroudering.